1398/7/8 دوشنبه اطلاعیه تهیه کتب درسی و بخش عملی دروس تربیت بدنی و ورزش کلیه دانشجویان ، منابع درسی مربوط به رشته خود را از سایت  دانشگاه پیام نور به آدرس pnu.ac.ir  قسمت برنامه ریزی آموزشی تهیه نموده و مطابق با آن به انتشارات پیام نور جهت تهیه کتب درسی مراجعه نمایند لازم به ذکر است سوالات امتحانی پایان  ترم نیز از همین منابع خواهد بود. توجه فرمائید معرفی کتاب غیر از منابع پیام نور توسط اساتید، منبع سوالات امتحانی نمی باشد. همچنین در خصوص دروس تربیت بدنی و ورزش ، دانشجویان علاوه بر شرکت در امتحان تئوری پایان ترم ، موظف به شرکت در کلاسهای عملی بوده و عدم حضور در کلاسهای عملی منجر به ثبت نمره صفر در بخش عملی خواهد بود. دانشجویانی که مشکل پزشکی داشته و امکان انجام فعالیتهای ورزشی را ندارند جهت تعیین کار تحقیقی گواهی پزشکی خود را به استاد مربوطه ارائه نمایند.