فرهنگی، دانشجویی و آموزش آزاد
1399/10/10 چهارشنبه
دانشگاه پیام نور استان تهران، رتبه دوم بخش هنری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت

با کسب 4 رتبه برتر در بخش هنری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور استان تهران رتبه دوم کشور را کسب کرد. همچنین نماینده استان تهران در بخش ادبی رتبه اول نمایش نامه نویسی را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ بخش های هنری و ادبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور برای دانشجویان 31 استان برگزار شد. دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران با کسب رتبه های برتر در بخش های هنری و  ادبی جزو نفرات برگزیده قرار گرفتند.

با کسب 4 رتبه برتر در بخش هنری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در مجموع این بخش دانشگاه پیام نور استان تهران رتبه دوم کشور را در میان سایر استان ها کسب کرد.

دانشجویان استان در بخش های تذهیب، نقاشی و طراحی پوستر موفق به کسب رتبه شدند.

همچنین در بخش ادبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت نماینده استان تهران رتبه اول بخش نمایش نامه نویسی را کسب کرد.

اسامی برگزیدگان استان تهران:

بخش هنری:
خانم مهدیه حقیقت جو دانشجوی مرکز تهران شرق رتبه اول بخش تذهیب
خانم فاطمه عباسی دانشجوی مرکز تهران جنوب رتبه دوم بخش نقاشی
آقای محمدعلی ناصری دانشجوی مرکز لواسان رتبه دوم بخش طراحی پوستر
خانم عالیه سامعی دانشجوی مرکز تهران شرق رتبه سوم بخش تذهیب

بخش ادبی:

آقای مهران امیری دانشجوی واحد ملارد رتبه اول بخش نمایش نامه نویسی

گفتنی است بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به صورت مجازی
در ۶ بخش و ۳۱ رشته «بخش آوایی»، «معارفی»، «پژوهشی»، «فناوری»، «هنری» و «ادبی» برگزار می‌شود.